• Shoppingpaket Scandic Waskia
  • Resa T/R & 1 hotellövernattning i dubbelrum, per person
  • Giltigt: 1.2 -31.3
  • fr. 595 kr

Shoppingpaket Scandic Waskia

Wasaline kan i samarbete med hotell Scandic Waskia i Vasa presentera ett superförmånligt shoppingpaket som inkluderar resa T/R med Wasa Express och övernattning på ett av Vasas mest välkända hotell. Ni väljer själva om ni vill åka ut på torsdag, fredag eller lördag från Umeå.

Det går en transferbuss från hamnen via Scandic Waskia in till Vasa centrum strax efter färjans ankomst. Bussen kostar 3,20€ för vuxna och 1,70 € för barn. På kvällen eller dag två finns det tid att bekanta sig med centrala Vasa. Ni övernattar på Scandic Waskia och efter att ni ätit hotellfrukost som självklart ingår i priset så har ni tid för en hel dags shopping i Vasa centrum eller varför inte bekanta er med Vasas alla cafeer och resturanger.

Scandic Waskia ligger också i direkt anslutning till badparadiset Tropiclandia så det är enkelt att också välja att spendera tid på Tropiclandia.

Observera dock att badbiljetter till Tropiclandia inte ingår i detta paket.

Tropiclandias öppethållningstider hittar ni här.

Vårt shoppingpaket bokar ni enkelt här och om ni inte tar med er bil så kom också ihåg att gå in och boka er transferbuss mellan Umeå och Holmsund här.