Navet
  • Dagskryssning med inträde till badhuset Navet
  • Kryssning & inträde till badhus Navet, per person
  • Torsdag-Lördag 19.9.2020 – 30.4.2021
  • fr. 60

Dagskryssning med inträde till badhuset Navet

Navet är Umeås nya badparadis som öppnade så sent som hösten 2016. Navet ligger mitt i Umeås centrum inom gångavstånd till Umeås alla affärer, restauranger och hotell. Nu kan Wasaline i samarbete med Navet erbjuda förmånliga dagskryssningar inklusive entrén till badet.

Åk på en dagskryssning till Umeå torsdag, fredag eller lördag. Släpp vardagsstressen, ta med familjen eller varför inte kompisgänget på en kryssning till Umeå. Låt oss ta hand om matlagningen, festfixandet, drinkarna och bara koppla av på vår välkomnande färja Wasa Express.

Efter avgång från Vasa har ni möjlighet att avnjuta fartygets frukost som står uppdukad i vår cafeteria.

Efter ankomst till Holmsund tar transferbussen er smidigt till Umeå, boka din busstransfer enkelt här, inträdesbiljetten till Navet ingår självklart i priset. Känn värmen omsluta er och åk i de fartfyllda vattenrutschkanorna.

Efter avgång från Holmsund och efter en lång dags bandande på Navet gör sig förmodligen hungern påmind igen och då väntar fartygets a la Carte med alla vällagade rätter, varför inte lyxa till det och beställ en trerätters. Efter måltiden är det bara att ta sig en trappa upp och då befinner ni er i baren där dansen och dom goda dryckerna tar vid.

Läs mer om Navet och dess öppettider här.